turbine-odhali-konzolove-mmo-pocatkem-roku
Novinka Turbine odhalí konzolové MMO počátkem roku

Turbine odhalí konzolové MMO počátkem roku

sleepless.

sleepless.

10. 11. 2008 10:13
Reklama

Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne a všecka voda skončí na zemi. Přestože tahle říkačka má trochu jiný smysl, dala by se interpretovat i tak, že když je někdo hodně vytrvalý, může nakonec svého dosáhnout. A vývojáři z Turbine byli tak dlouho dotazováni na možnost vývoje konzolové MMO hry, až se prostě nechali přemluvit a do tohoto vachrlatého teritoria šlápnou. Podrobnosti si však prozatím nechávají pro sebe, jak pro VG247 potvrdil šéf Turbine Jeff Steefel, který se šikovně vyhnul všem spekulacím o tom, že Turbine chystá konverzi LOTRO pro konzole.

„Opravdu teď o našich plánech ohledně konzolových produktů nechceme hovořit, ale brzy už budeme. Řekl bych, že někdy na začátku příštího roku už budeme moci hovořit mnohem konkrétněji o tom, co děláme s konzolema, jaké tituly pro ně chystáme,“ vyhýbavě vyjasnil situaci Steefel a hned v zápětí bez okolků potvrdil, že Turbiňáci už své konzolové plány začali realizovat: „V současné chvíli probíhají počáteční vývojové práce, také spolupracujeme s výrobci hardwaru, abychom měli jasno v tom, jakým směrem hodlají své online služby rozvíjet, kam doopravdy směřuje konektivita mezi konzolami a internetem.“

Zcela evidentně však koordinace plánů s možnostmi infrastruktur jednotlivých online služeb není pro Turbine jednoduchá, protože hned z počátku je třeba vyřešit takové podstatné věci jako je vydavatelský model, obchodní model pro zákazníky a tak dále. Steefel k tomu zcela výmluvně řekl: „Ještě nikdo to před námi (na konzolích) nedělal,“což není tak úplně pravda, ale pokud jsou plány Turbine na konzolového MMO opravdu velké, tak to lze přejít s výrazem blahosklonné shovívavosti.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama