stahujte-pracovni-verzi-hry-s-t-a-l-k-e-r
Novinka Stahujte pracovní verzi hry S.T.A.L.K.E.R.

Stahujte pracovní verzi hry S.T.A.L.K.E.R.

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

2. 3. 2009 12:30 41
Reklama

Update: Jeden a tři čtvrtě gigabajtu veliký soubor si konečně můžete stáhnout také od nás. Archiv stačí pouze rozbalit, najít soubor run_alife_s.bat a začít hrát.

Původní zpráva: Opravdu to není žádná legrace, firma GSC Game World skutečně uvolnila k volnému stáhnutí svůj dlouho vyvíjený opus S.T.A.L.K.E.R. Oblivion Lost. Ano, čtete správně, Oblivion Lost. Verze, kterou si můžete stáhnout z oficiálních stránek je totiž z roku 2004, build 1935, kdy původní hře (jež se nakonec přejmenovala na S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl) chyběly ještě tři roky vývoje a samozřejmě se nejednalo o plnou verzi v pravém slova smyslu. Nemůžete se tedy divit, že "hra" vypadá lehce nedodělaně a graficky relativně zastarale, oproti původnímu S.T.A.L.K.E.R.ovi, sem tam vás překvapí neočekávaný pád do systému a náhlé chyby nejsou žádnou výjimkou, přeci jen se jedná o stavební verzi a ne kompletní, plnohodnotnou hru.

Přesto existují důvody, proč byste si měli tenhle fragment původní hry stáhnout a vydržet s nervy až do konce. Kromě toho, že využívá naprosto jiného fyzikálního enginu se v ní totiž objevují hned tři nové lokace, které byly z původní hry vyškrtnuty. Rovněž narazíte na nová monstra a NPC na vás budou promlouvat jinými průpovídkami. Dokonce si budete moci vyzkoušet ovladatelná vozítka a okusit dlouho slibované, nakonec však ve finální verzi nezahrnuté RPG prvky. Vzhledem k tomu, že se jedná prakticky o betaverzi dává GSC Game World samozřejmě ruce pryč od jakékoliv technické podpory. Postup instalace, stejně jako samotné soubory se hrou naleznete na stránkách Clanbase. Hned, jak se nám soubory stáhnou z extrémně pomalého mirroru, dáme vám je k dispozici ke stáhnutí přímo od nás.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama