crytek-predstavi-na-gdc-konzolovy-cryengine-3
Novinka Crytek představí na GDC konzolový CryEngine 3

Crytek představí na GDC konzolový CryEngine 3

sleepless.

sleepless.

12. 3. 2009 10:46 7
Reklama

Pilní hoši a holky z německého Cryteku chystají na konec měsíce představení další generace své CryEngine technologie, v pořadí už třetí. Prezentace enginu, který je podle vývojářů samotných „next-gen ready“ a podporuje plně platformy X360, PS3, DX9, DX 10 a je připraven i pro MMO hry, proběhne na Games Developers Conference, která se od 23. do 27. března koná v San Franciscu.

CryEngine 3 nebude už ze své podstaty jen malý a bezvýznamný update předchozí verze. Pro Crytek je to velký krok vpřed. Zatímco předchozí verze jejich technologie podporovala pouze PC, třetí generace už je kompletně multiplatformová.

Cryteku to otevírá cestu k novým zakázkám pro - v současnosti nejrozšířenější - multiplatformové hry, kde zatím vládne Epic se svou Unreal Engine technologií. Jen pro hráče samotné to prozatím neznačí nic. V blízké budoucnosti se však určitě dočkají představení konzolové hry od Cryteku, která možnosti nové generace CryEngine světu odprezentuje.

Rozhodně příští týden očekávejte vizuálně kouzelná technologická dema CryEngine 3, která vývojáři buď vydají oficiálně, nebo je někdo leakne na internet.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama