ctvrte-fallout-3-rozsireni-na-ceste
Novinka Čtvrté Fallout 3 rozšíření na cestě?

Čtvrté Fallout 3 rozšíření na cestě?

sleepless.

sleepless.

1. 5. 2009 19:05 8
Reklama

Záznamy na webech několika online obchodů usvědčují Bethesdu z toho, že připravuje v pořadí už čtvrté rozšíření pro Fallout 3 nazvané Point Look (nebo Point Lookout, což je park ve státě Maryland, kde sídlí Bethesda). Nabízeno/uvedeno je na stránkách eStarland, MSN Shopping a Bountii jakou součást balík obsahujícího ještě třetí rozšíření zvané Broken Steel, které digitálně vyjde na Xbox Live a Games for Windows Live 5. května.

Bethesda zatím výše uvedené informace nepotvrdila, Pete Hines na žádost o komentář pro Kotaku odvětil: „Řekli jsme, že pro Fallout 3 vyjdou tři rozšíření. Dvě jsme vydali a třetí, Broken Steel, vyjde v úterý 5. Května. Jiné plány ohledně dalších rozšíření jsme neoznámili.“ Prostě jen delší verze klasického „bez komentáře“.

Když nedávno vyšlo najevo, že Bethesda plánuje první dvě Fallout 3 rozšíření vydat na disku, tak se hráči logicky ptali, proč na disku nebudou všechna tři oznámená rozšíření. Co bude s tím třetím, oficiálně posledním? Na ten se jako Bethesda vykašle?

Samozřejmě ne. Výše uvedené informace o čtvrtém rozšíření by v případě pravdivosti na tyto otázky odpověděly, což jim v našich očích přidává na důvěryhodnosti a vlastně už jenom čekáme, až se Bethesda oficiálně vymáčkne.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama