pc-verze-resi-5-oficialne-novinky-v-sfiv-pro-pc
Novinka PC verze RESI 5 oficiálně, novinky v SFIV pro PC

PC verze RESI 5 oficiálně, novinky v SFIV pro PC

sleepless.

sleepless.

1. 5. 2009 16:24 8
Reklama

Capcom myslí na PCčkáře. Dokazuje to dnešní oznámení termínu vydání PC verzí Street Fighter IV a Bionic Commando, a dlouho očekávané oficiální potvrzení PC verze Resident Evil 5. Všechny tři hry budou plně optimalizované pro PC platformu a oproti verzím konzolovým nabídnou ještě něco navíc.

Street Fighter IV, který vyjde 3. června, přinese plnou podporu online multiplayeru, nabídne grafiku ve vyšším rozlišení a navíc přidá tři nové grafické filtry, které změní vzhled hry: akvarel, plakát a černý inkoust.

PC verze Bionic Commando vyjde rovněž v červnu, přestože konkrétní den ještě stanoven nebyl. Opět hra nabídne grafiku ve vyšším rozlišení, plnou podporu myši a klávesnice s možností remapovat ovládací prvky dle libosti a chybět nebude online multiplayeru i podpora DirectX 9 a 10.

No a nakonec je tu oficiální potvrzení PC verze zombie akce Resident Evil 5 s podporou online kooperace a Nvidia technologie GeForce 3D Vision. RESI 5 se na PC objeví ještě tento rok a snad bude, stejně jako Bionic Commando, podporovat i ovládání myškou a klávesnicí a dovolí si i to vyšší rozlišení. Zřejmě se o hře dozvíme více ne E3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama