bethesda-chysta-velkou-hru-pro-wii
Novinka Bethesda chystá "velkou" hru pro Wii

Bethesda chystá "velkou" hru pro Wii

sleepless.

sleepless.

18. 5. 2009 15:29 6
Reklama

Šéf evropské paže Bethesdy Sean Brennan prozradil v rozhovoru pro GamesIndustry.biz, že jeho firma plánuje na letošek představení opravdu velké hry pro Wii a naznačuje, že to rozhodně nebude kolekce obrovského počtu miniher, nebo hra o krmení a koupání morčátek nebo miminek.

„Chystáme se tento rok oznámit jednu opravdu velkou hru pro Wii a v zásobě mámě ještě několik dalších věcí, protože je to (Wii) formát, na který se zaměřujeme tím správným způsobem,“ popisuje bez sebekritiky Sean Brennan, který věří, že na Wii je prostor pro úspěšné dospělé hry, jen je třeba se do něj přímo strefit.

A Bethesda to rozhodně nechce dělat na způsob ostatních: „Nechystáme se založit novou řadu her a nazvat ji 'Moje holčičí herní farma', nebo tak nějak, jak to dělají ostatní firmy. Je to tak laciné a nudné,“ obořil se Brennan do Take 2, Ubisoftu, Namco-Bandai a spol., které se na Wii obvykle prezentují právě výše zmíněnými simulátory chovu zvířátek, dětiček a tak podobně.

Můžeme spekulovat, co že to má Bethesda v zásobě pro Wii, ale protože nás napadají jenom samé hodně zvrhlé koncepty, tak to raději necháme na vás. Třeba se dočkáme oficiálního slova božího z Bethesdy už na E3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama