thq-predstavuje-akcni-metro-2033
Novinka THQ představuje akční Metro 2033

THQ představuje akční Metro 2033

Michal Maliarov

Michal Maliarov

23. 10. 2009 08:35 19
Reklama

Pokud patříte k těm, komu už patriotické akce z post-apokaliptického světa lezou krkem, můžete se začít těšit na velmi slibně vypadající projekt ukrainského studia 4A Games, která ve spolupráci s THQ chystá do světa sci-fi FPS zasazenou do prostředí ruského metra po jaderném holokaustu (ano, něco jako Fallout, ale ne tak úplně).

V akční FPS Metro 2033, jejíž příběh pramení ze stejnojmenného románu od spisovatele Dmitryje Glukhovského, na sebe vezmete roli muže, který se narodí krátce předtím, než celé lidstvo polehne v popelu atomové války. Jakožto jeden z mála však má to štěstí přežít a přebývat v osadách ruského metra, abyste se po 20 letech v jeho kůži pustili do nebezpečného dobrodružství za nalezením neposkvrněného místa na Zemi. On však bude problém i vylézt z metra. Proč? Každý si jistě domyslí to své.

„Metro 2033 uvrhne hráče do strašidelné vize budoucnosti, ve které nic není takové, jaké se zdá být. Tým úzce spolupracoval s Glukhovským, aby pro hru co nejdetailněji vytvořili unikátní svět, filmový příběh a neuvěřitelně atmosférický zážitek,“ řekl Richard Williams, viceprezident THQ.

„Hra se očekává na PC a Xbox360 v příštím roce a měla by na svou dobu nabídnout jednu z nejpokročilejších audiovizuálních stránek, na kterou budete moci narazit,“ dodal viceprezident společnosti NVidia. „Z toho, co jsme zatím měli možnost vidět se bude jednat o milník grafického zpracování na osobních počítačích.“

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama