holmes-a-jack-rozparovac-spolu-v-nove-adventure
Novinka Holmes a Jack Rozparovač spolu v nové adventuře

Holmes a Jack Rozparovač spolu v nové adventuře

sleepless.

sleepless.

26. 11. 2008 14:05
Reklama

A ještě jedna (prozatím) novinka z adventurní oblasti. Krom Návratu na tajuplný ostrov 2 byla dnes oficiálně představena detektivní adventure Sherlock Holmes vs. Jack the Ripper, kterou už nedávno poměrně podrobně popsal ve svém přehledu chystaných adventur Petr Ticháček. za hrou stojí – jak také jinak – vývojáři z týmu Frogwares Studio, kteří by svojí práci měli dokončit tak, aby hra mohla vyjít v březnu příštího roku.

Není třeba zastírat, že po setkání Holmese a Jacka Rozparovače snili fandové videoherních dobrodružství slavného detektiva už delší dobu a lze jenom doufat, že je za to vývojáři odmění pořádně hutnou hrou. Ostatně, sami tvrdí, že se jedná prozatím o nejnapínavější a nejstrašidelnější Sherlockův videoherní případ.

Vše se bude odehrávat v roce 1888, kdy Jack Rozparovač svou precizní prací kouskuje prostitutky v chudinské části Londýna, čili v East Endu, konkrétně v okrsku Whitechapel. A je na Sherlockovi, aby sesbíral všechny stopy, Jacka odhalil a chytil, přestože ve skutečnosti se to nikdy nepovedlo.

Stejně jako v remasterované edici titulu Sherlock Holmes: The Awakened bude případ s Jackem Rozparovačem hratelný v third a first person perspektivě, jinak to bude tradiční point and click adventurka o sbírání a kombinování důkazů, skládání hypotéz a používání předmětů, tam kde se to hodí. Více už se tedy dozvíte v článku Petra Ticháčka, který si nového Sherlocka dokonce už zahrál.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama