star-trek-online-bude-od-crypticu
Novinka Star Trek Online bude od Crypticu

Star Trek Online bude od Crypticu

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

28. 7. 2008 11:36 1
Reklama

Zhruba před měsícem se objevily zprávy, že vývojáři z Cryptic Studios chystají nový vesmírný titul, za který jsme už v červnu označovali právě Star Trek Online. Vývoj MMO na motivy slavné vesmírné ságy totiž nedopadl v rukou Perpetual Entertainment dobře, jenže hráči i přes fiasko nechtěli zůstat smutní. Jejich přání se splnilo a v tuto chvíli se už mohou zase radovat – Star Trek Online je opravdu TOU hrou od Crypticu. Jak vývojáři sami uvádí, vývoj hry je zaměřen jak na očekávanou PC verzi, tak i verzi konzolovou (pravděpodobně Xbox 360), stejně jako v případě jejich dalšího MMO, Champions Online.

V příběhu se hráč ujme kapitána lodi a podobně jako v seriálu a filmech začne prozkoumávat hlubiny vesmíru, spolupracovat, nebo bojovat s ostatními loděmi a dělat spoustu dalších klasických Star Trek činností. Pokud se ptáte, jak to bude s upravitelností vašeho plavidla, ptáte se správně, i s touto možností vývojáři počítají, takže by se nemělo stát, že během své pouti potkáte stejnou loď, jako bude ta vaše. Zajímavostí také je, že v porovnání s ostatními MMO hrami bude Star Trek klást důraz ne na jedince (sic zastoupeného obří lodí), ale na fungování celé posádky, jejíž skladbu budete také moci ovlivnit.

Abychom měli bližší představu o tom, jak bude Star Trek Online vypadat, vypustili vývojáři první screenshoty, které nás nicméně trochu zklamaly. Minimálně v pohledech na planetu nevypadá hra příliš valně, ale uvidíme, kam to lidé z Crypticu s grafikou  dotáhnou. Další přísun informací včetně videí ze hry můžeme prý očekávat 10. srpna z Las Vegas, kde se uskuteční Star Trek výstava.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama