konec-tor-neni-pro-bioware-prekazkou
Novinka Konec TOR není pro BioWare překážkou

Konec TOR není pro BioWare překážkou

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

18. 11. 2009 16:26
Reklama

Byť onlinovka Star Wars: The Old Republic nebude plnohodnotným třetím dílem série KOTOR, jak si mnozí fanoušci myslí, tak její orientace na příběhovou stránku rozhodně bude velmi silná. Vyvstává tak otázka, co budou moci hráči dělat, až svůj příběh jednoduše dohrají a dosáhnou zároveň i maximální úrovně své postavičky? Právě o tomto "problému" promluvil jeden z designéru BioWare, James Ohlen, pro server IncGamers.

"Samozřejmě je pro nás konec hry velmi důležitým bodem a hodně jsme se zamýšleli, jestli ho tam vůbec dát, ale nakonec jsme došli k názoru, že s koncem není třeba nakládat tak, jak tomu bylo doposud, ale že si můžeme vymyslet i své vlastní, zcela ojedinělé zakončení. Nemohu sice mluvit o detailech, ale rozhodně je to něco, na co se velice úzce zaměřujeme."

Ohlen navíc potvrdil, že každá třída bude mít svou vlastní příběhovou linii a tím pádem také své vlastní zakončení, což by mohlo podpořit replayabilitu a chuť hráčů zkoušet stále nová a nová povolání.

"Ani jedna části hry, žádný souboj, žádné dialogy, nic z toho není pro dvě postavy stejné. Pokaždé dostanete zcela jiný zážitek. A až se doberete konce, tak prožijete vskutku grandiózní zakončení, které bude sladkou třešničkou na pomyslném dortu. To však neznamená, že byste se svou postavou nemohli i nadále pokračovat ve hře. Jenom už samotné hraní nebude řízeno příběhem." Slibné, hoši, slibné...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama