fps-stargate-resistance-oznameno
Novinka FPS Stargate Resistance oznámeno

FPS Stargate Resistance oznámeno

Michal Maliarov

Michal Maliarov

10. 12. 2009 17:36 1
Reklama

Poté, co bylo fanoušky oplakáno přerušení vývoje MMO Worlds z populárního sci-fi univerza Stargate nás vývojáři nenechali dlouho na holičkách a oznámili zbrusu nové FPS zvané Stargate Resistance.

Na čerstvě spuštěné oficiální stránce pojednává kreativní konzultant Chris Klug o stylu hry. V ní se proti sobě postaví tým Stargate Command a jeho personál proti zlým System Lords v hektických online bitvách v reálném čase.

„Hra se soustředí na tři nejdůležitější prvky: plynulou týmovou hratelnost (a třídy, které se nazvájem doplňují), rychlý a akční boj v reálném čase a nádherné mapy vytvořené speciálně pro co největší zážitek ze soubojů dvou frakcí,“ říká Klug.

„Resistance hráčům nabídne hratelnost, které by se ve Stargate World nikdy nedočkali. Resistance ukáže souboje, zbraně i taktiky často viděné v seriálu a po kterých toužili fanoušci i ve hrách. Hru si užijí jak zarytí fanoušci, tak hráči, kterým klasická MMO nedovolily dominovat galaxii tak, jak je tomu zde. Všichni v týmu jsme na náš výtvor velice pyšní,“ dodal.

Stargate Resistance by se měl objevit na PC v první čtvrtině příštího roku. Na zahozeném Stargate Worlds se bude pracovat i nadále, ale v mnohem menším měřítku. Celý tým se plně soustředil na dokončení Resistance.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama