proc-neni-metro-2033-na-ps3
Novinka Proč není Metro 2033 na PS3?

Proč není Metro 2033 na PS3?

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

25. 2. 2010 16:54 14
Reklama

Když bylo světu oficiálně oznámeno, že vzniká hra Metro 2033, počítalo se s ní na trojici očekávaných platforem - PC, X360, PS3. Netrvalo to však dlouho a poslední zmiňovaná platforma z tabulky bez udání nějakých pádných důvodů vypadla. Tím samozřejmě vznikl prostor pro různé spekulace, ovšem oficiální cestou z nich nikdo nevybral tu pravdivou.

Až nyní, kdy se konečně ozvali lidé z THQ a vysvětlili, že nepřítomnost Metro 2033 na PS3 je z důvodu obchodního rozhodnutí. Těžko si pod tím ale představit něco konkrétnějšího, proto se slova ujal producent Hew Beynon, snažil se celou situaci vysvětlit, ale nakonec se do toho všeho ještě trochu více zamotal. Sám totiž nemá jasno a odpovědět na tuto otázku mu jednoduše nepřísluší: „Vývojáři 4A Enginu vykonali mnoho práce na PS3, jen aby se dostali architektuře na kobylku. Budete se ale muset zeptat někoho z finančního oddělení, proč nedostala PS3 verze zelenou.“

Určitě už vidíte ten kámen úrazu - zodpovědnost si jednotlivá oddělení společnosti přehazují jako horkou bramboru a pro nás leda znamená, že se pravdu nikdy nedozvíme. Na druhou stranu, je nutné po ní pátrat? Pokud vás nakrklo, že PS3 verze nebude, stále určitě máte v zásobě nějaký ten počítač, no ne?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama