valve-potvrzuje-portal-2-pro-pc-a-x360
Novinka Valve potvrzuje Portal 2 pro PC a X360

Valve potvrzuje Portal 2 pro PC a X360

sleepless.

sleepless.

6. 3. 2010 11:49 13
Reklama

Nejdříve přišel první Portal update s ASCII obrázky. Druhý Portal update pak přinesl novou závěrečnou sekvenci (pamětníci znají jako outro), kterou si můžete pustit třeba na YouTube. No a žádný třetí update pro Portal už nepřišel, Valve totiž ukončilo konec všemu teasování a rovnou potvrdilo, že Portal 2 vyjde na PC a Xbox 360 v průběhu nadcházejícího vánočního období. To znamená konec roku 2010, nebo začátek 2011. Americký GameStop nabízí na svém webu předobjednávku Portal 2 s předběžně nastřeleným termínem vydání 26. října, tak uvidíme.

Oficiální informace zatím k obsahu Portal 2 žádné nejsou, ale když budeme vycházet opět z popisku na GameStopu a z informací na webu magazínu GameInformer (bude mít Portal 2 na obálce a zřejmě jako první odhalí všechny informace v časopise samotném), tak už zajímavého infa je docela dost.

Singleplayer část Portal 2 nabídne nové postavy a hlavně nové hádanky, logicky. Podíváme se údajně do doposud neviděných částí komplexu laboratoří Aperture Science a opět se setkáme a zřejmě budeme nuceni spolupracovat, respektive čelit zkouškám GLaDOS.

Ovšem mnohem zajímavější je fakt, že Portal 2 nabídne kooperativní multiplayer pro dva hráče, který bude mít svůj vlastní příběh, vlastní hádanky a samozřejmě se bude lišit i hratelností. Nepůjde už jen o to zjistit řešení hádanky a prostě to na pár pokusů zvládnout. Kdepak, do hry vstoupí ještě koordinace všech činností s druhým hráčem, což s ohledem na hratelnost Portal 2 zní opravdu nesmírně zajímavě.

Další informace budou o Portal 2 postupně odkapávat z této speciální stránky na webu magazínu GameInformer, kde už pro různá odhalení mají přichystané šikézní chlívečky. Další info by mělo vybublat v pondělí 8. března.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama