metro-2033-dostane-bonusovy-obsah
Novinka Metro 2033 dostane bonusový obsah

Metro 2033 dostane bonusový obsah

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

17. 3. 2010 16:36 1
Reklama

Ještě před několika dny jsme si všichni mysleli, že hra Metro 2033 se zcela oprostí od jakéhokoliv stahovatelného obsahu, což potvrzovali jednak vývojáři z 4A i distributorská společnost THQ. Jakoby mávnutím kouzelného proutku je však všechno jinak. Na DLC se prý v současné době, kdy hra je konečně venku, úpěnlivě pracuje. Vysvětlení nastále situace můžeme najít na oficiálních stránkách Metra 2033 na Facebooku.

"Máme pro to hned několik důvodů - předně je ale třeba vyřešit vůbec způsob, jakým do hry implementujeme nový obsah. Vzhledem k tomu, že máme nyní volné ruce, ale možnost potenciálního DLC rozhodně prozkoumáme. Máme hned několik nápadů, samozřejmě nic, o čem bychom mohli v současné době mluvit, nicméně můžeme potvrdit, že se nebude jednat o žádné rozšíření původního příběhu, který je zkrátka uzavřený a nic se do něj nebude přidávat ani z něj ubírat. Nečekejte tedy žádné trezorové úrovně, které jsme si syslili jenom proto, abychom na nich teď mohli vydělat další peníze. Koneckonců, na přípravě samotného DLC jsme začali pracovat teprve tento týden."

Ti, kteří tajně doufali, že 4A chtějí do hry přidat multiplayer však také ostrouhají mrkvičku. Ačkoliv je to prý něco, co by se jim neskutečně líbilo, není to z technického hlediska možné.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama