aperture-science-rusi-portal-2-e3-event
Novinka Aperture Science ruší Portal 2 E3 event

Aperture Science ruší Portal 2 E3 event

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

2. 6. 2010 08:49 11
Reklama

V rámci letošní E3, která vypukne už za necelé dva týdny, mělo dojít vedle ostatních záležitostí také na bližší představení druhého Portalu. Pokud si pamatujete, jak byla hra oznámena, asi vás nepřekvapí, že si lidé z Valve odbyli malý informační update opravdu stylově. Abychom byli konkrétní, ono se vlastně o malý update nejedná, Valve totiž ruší plánovanou prezentační akci, která se měla uskutečnit 14. června a má pro nás překvapení. Mile nemilou skutečnost oznámili zástupci Aperture Science v následujícím e-mailu:

Aperture Science si vás dovoluje informovat, že společně s Valve RUŠÍME Portal 2 event naplánovaný na 14. června v Regal Theater. Event bude nahrazen překvapením. A i když může být samo zrušení považováno za překvapení, dovolujeme si blíže upřesnit, že to ONO překvapení není. Nicméně, na základě mezinárodní úmluvy upravující definici slova překvapení, kterou podepsali jak v Aperture Science, tak ve Valve, se čas, datum a obsah překvapení dozvíte tak, jak jste u překvapení zvyklí.

Pokud máte obecný dotaz ohledně E3 Portal 2 překvapení, nebo konkrétnější - chtěli byste se účastnit promítání Valve 2 během E3 - kontaktuje Speciálního Velvyslance pro Překvapení ve Valve, Douga Lombardiho.

Děkujeme za

P.s.: Překvapivá chyba v nahrávce rovněž není tím překvapením.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama