druhy-portal-odsunut-az-na-pristi-rok
Novinka Druhý Portal odsunut až na příští rok

Druhý Portal odsunut až na příští rok

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

10. 6. 2010 08:30 9
Reklama

Společnost Aperture Science dává spolu s firmou Valve všem hráčům na vědomí, že v jejím zájmu je starat se o bezpečnost všech hráčů na Zemi. Ti by totiž byli v ohrožení, pokud by se objevila trhlina v časoprostoru, tvořeného firmou Valve. Jejich tělo by bylo rozmetáno na nekonečně mnoho molekul a život na Zemi by skončil. I proto je třeba se smířit s tím, že pokusný projekt Portal 2, který navazuje na velmi úspěšný první Portal z roku 2007, se posouvá z původně plánovaného data vydání v období letošních Vánoc až na rok následující.

"Hru jsme pozdrželi proto, abychom ji mohli udělat ještě lepší", prozradil Doug Lombardi, ústřední postava vědeckého týmu, a promrhal tím jedinečnou možnost svěřit se všem naslouchajícím s tím, že hra vyjde později jenom proto, aby ji inženýři ve Valve mohli udělat daleko horší.

Pokud máte zájem klást představitelům Valve a Aperture Science důmyslné otázky o tom, jak blízko jsme tentokrát byli naprostému vyhubení, můžete se zastavit v jejich skromném vědeckém stánku na nadcházející výstavě moderních informačních technologií a nejnovějších výdobytků techniky a technických vymožeností v Los Angeles. Pokud jste neprošli vstupní prohlídkou, je možné využit i služeb internetové korespondence, která nyní nově nevyžaduje ani mezinárodní známky.

Pokud pohrdáte tiskovou zprávou společnosti Aperture Science a před časovými trhlinami dáváte přednost hře v tým, dobývající rozličné pevnosti, tak rozhodně nepřijdete zkrátka. Podle zástupců společnosti Valve se již zítra všichni majitelé Macintoshů mohou těšit na Týmovou Pevnost Dva, v akademických kruzích známou také jako Team Fortress 2, která zavítá i na jejich platformu. Konec hlášení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama