fable-iii-na-pc-je-jen-zacatek
Novinka Fable III na PC je jen začátek

Fable III na PC je jen začátek

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

22. 6. 2010 10:47 5
Reklama

O tom, že se třetí díl legendární série Fable chystá i na PC už víme celý měsíc. Až dnes ale vychází najevo, že zpřístupnění této konkrétní hry pro platformu Games for Windows (7) je jen začátek chystaného projektu rozšíření portfolia PC her od Microsoftu. Odhalil to rozhovor zástupců firmy, kteří si sami položili otázky a v rámci informačního Q&A na ně sami odpověděli.

Už jen to, že se otázka ohledně zvětšení zásoby PC her ve zmiňovaném Q&A vůbec objevila, signalizuje, že si je Microsoft problému vědom, na druhou stranu je ale odpověď vcelku mnohoznačná: „Co se týče zisků, Windows je zdaleka největší herní platforma na světě, a tím se pro obchodní činnost Microsoftu automaticky stává velmi důležitou součástí. Než kdekoliv jinde, na Windows se odehrává všechno od velkých her typu Fable III až po casual, či sociální a Facebookové tituly. Windows 7 je herní platforma světové třídy, a můžete se vsadit, že Microsoft věnuje úsilí využívat ji jako platformu pro skvělý first party obsah. Fable III na Windows, stejně jako na Xbox 360, se tedy letos o Vánocích stane prvním velkým krokem. Více informací očekávejte koncem tohoto léta.

Jen pro úplnost, s Fable III se podle posledních informací počítá už 26. října, zatím ale nevíme, zda se tahle informace týká obou verzí hry, anebo jestli se PC klonu nedočkáme náhodou až během zmiňovaných Vánoc. Tak, či tak, v sílu Petera Molyneuxe a jeho Fable věříme i potřetí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama