ea-odhalila-titul-battlefield-play4free
Novinka EA odhalila titul Battlefield Play4Free

EA odhalila titul Battlefield Play4Free

Erik Omar

Erik Omar

5. 11. 2010 13:10 4
Reklama

Již nějaký ten pátek se šeptá o novém Battlefieldu, ale až dnes EA oficiálně oznámila titul Battlefield Play4Free. Jak název napovídá, hra bude zcela zdarma. EA tak naváže na rok 2009, kdy do světa vypustila první „free“ hru ze slavné vojenské série. Battlefield: Heroes byly ovšem zaměřeny především na casual hráče, což nový Battlefield P4F rozhodně nebude. Ostatně jak řekl sám producent hry James Salt: „ V roce 2009 jsme začali něco nového s Battlefield: Heroes; hrou, jež má momentálně šest miliónů registrovaných hráčů. Nyní chceme mít vedle této arkádové střílečky i realistickou verzi pro core hráče, která přinese oblíbenou hratelnost velkých Battlefield her.“

Dle oficiálních prohlášení by měl digitální titul kombinovat to nejlepší z Battlefield 2 a Bad Company 2. Nabídne tedy některé známé mapy a mezi hráči oblíbenou multiplayerovou hratelnost pro maximálně 32 hráčů.

A z čeho bude tedy hra živena? No přece z mikrotransakcí! Za ty hráči již klasicky získají přístup k lepšímu vybavení, mapám atd.

Battlefield P4F vstoupí ke konci měsíce do fáze finálního testování, při kterém můžete pomoct i vy. Konečná verze by pak měla být k dispozici na jaře příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama