spousta-noveho-obsahu-pro-fable-3
Novinka Spousta nového obsahu pro Fable 3

Spousta nového obsahu pro Fable 3

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

15. 11. 2010 16:30 4
Reklama

Majitelé osobních počítačů si ještě ani třetí díl série Fable nemohli zahrát a jejich kamarádi s konzolemi se už už mohou třást na první várku stahovatelných přídavků. Mezi nimi je jednoznačně nejzajímavější ten s názvem Understone Quest Pack, jenž by měl vyjít už 23. listopadu za cenu 400 MS bodů.

Dočkáme se v něm jednoho velmi obsáhlého questu s názvem Understone, v němž se podíváme do podzemního města, úplnou náhodou trůnícím přímo pod Bowerstonem (Kamenným újezdem). Kdo ho postavil a proč vlastně? To vše se dozvíte právě v tomto stahovatelném přídavku. Jako bonus si budete moci vyzkoušet své střelecké schopnosti na inovované střelnici a podstoupit spoustu těžkých Reaverových zkoušek, na jejichž konci vás budou čekat hned tři slaďoučké odměny v podobě legendárních zbraní.

Kromě tohoto přídavku se můžete těšit i na mnohé další, byť menší DLC. Ten, na který jste jistě tak netrpělivě čekali, se jmenuje Exclusive Hair Pack a najdeme v něm za cenu 160 MS bodů hned tři nové účesy. 80 MS bodů budete muset zaplatit za lahvičku s lektvarem, který okamžitě vylepší schopnosti vašeho hafana na maximální možnou míru. A aby toho nebylo málo, tak si za cenu 160 MS bodů můžete koupit oblek s cejchem Reaver Industries a za 80 MS bodů ještě trojici barviček, s nimiž bude svět hned... barevnější!

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama