big-shock-lan-3-zna-viteze
Novinka Big Shock LAN #3 zná vítěze

Big Shock LAN #3 zná vítěze

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

7. 12. 2010 14:52
Reklama

Call of Duty 2 rozhodně nepatří mezi nejnovější akční hry, ale stále má svou pevnou komunitu, která se pravidelně schází na různých turnajích. První prosincovou sobotu se hráči Call of Duty 2 sjeli na třetí Big Shock! LAN turnaj, který se konal v pražské herně Battlezone a pořádal jej herní portál Grunex.com. Na této akci se objevila téměř celá špička domácí scény. O turnaj byl tentokrát nadměrný zájem, organizátoři dokonce museli zdvojnásobit počet míst. Z původního turnaje pro 8 týmů se na přání komunity vyklubal turnaj pro 16 týmů.

Big Shock LAN #3 zná vítěze
i Zdroj: Hrej.cz

I přes nepřízeň počasí do herny dorazily všechny týmy kompletní a včas. Turnaj byl rozdělen do ranních a odpoledních skupin, protože pražská herna nabízí jen 40 herních PC. Z každé skupiny postoupily první dva týmy do finálového play-off. Turnaj se odehrával dle předpokládaného harmonogramu, a tak byl vítěz znám již v půl deváté večer.

Do semifinále se nakonec dostaly čtyři celky, které se utkaly o vítězství a také zajímavé finanční odměny. Na třetím místě se tak po výhře nad celkem CRACKED umístil tým Nejthxovejsiznejthxovejsich! Ve finále se střetli dva favorité, týmy Exzenie a TeamGhost. Právě prvně zmiňovaný tým si ovšem s finálovou mapou poradil lépe a z této akce si tak zaslouženě odnáší první místo.

Celá akce byla jako vždy monitorována štábem GrunexTV, a tak se již tento týden můžete těšit na videoreportáž. Na turnaji bylo pořízeno také několik zajímavých fotografií, které lze zhlédnout na Facebook stránce Grunexu. Další turnaje jsou plánované na začátek roku 2011 a o jejich dalším průběhu vás budeme informovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama