rpg-two-worlds-ii-konecne-v-cestine
Novinka RPG Two Worlds II konečně v češtině

RPG Two Worlds II konečně v češtině

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

13. 1. 2011 10:19
Reklama

Česká verze RPG Two Worlds II, na níž spousta z vás tak dlouho čekala, byla konečně poslána do výroby a snad už nic by nemělo zabránit jejímu vydání 25. ledna. Česká verze bude mít označení 1.1.2, což znamená, že bude obsahovat "Gold Upgrade" a navíc i zbrusu nový hotfix. V prodeji bude standardní verze v klasické DVD krabičce (lidé z firmy Hypermax, která češtinu připravuje, se rozhodli vytisknout v barvě i kompletní uživatelskou příručku, třebaže běžně prý tisknou jenom to nejnutnější), ve které bude jako bonus tištěná mapa herního světa (a plakát na druhé straně).

K dostání nicméně bude i kusově silně omezená sběratelská Royal edice, která navíc obsahuje ručně malovanou sošku Dračí královny na podstavci, 72stránkový artbook v pevné vazbě, 55 hracích karet s motivem Two Worlds II, kupon pro stažení Mac verze, textilní podložku pod myš, bonusové DVD a trojici bonusových předmětů do hry (obouruční meč Elexorien, zbroj z dračích šupin a mapu jednoho z labyrintů na zaprášeném svitku) - to vše v bytelné rozkládací krabici. Na celou tu parádu se můžete podívat na obrázku pod novinkou. Pozorní mezi vámi si jistě všimnou slibovaného "exkluzivního in-game questu", který se ale nakonec do Royal edice nedostal (myšleno do žádné, nikoliv pouze té české).

Na bonusovém DVD jsou tapety na plochu, soundtrack, několik trailerů, pár dalších drobností a trial verze hry Battle vs. Chess - jedná se o vícejazyčnou verzi, včetně českého překladu - hra byla před Vánoci posunuta na první čtvrtletí 2011, protože vývojáři prý mají velké potíže se zfinalizováním konzolových verzí, a jelikož Zuxxez chce vydat hru pro všechny platformy zároveň, postihl odklad i PC verzi. V sekci screenshotů pod novinkou ještě naleznete několik obrázků, vytípaných přímo z české verze, tudíž můžete posoudit kvalitu překladu rovnou z první ruky.

RPG Two Worlds II konečně v češtině
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama