prvni-stripky-informaci-o-battlefield-3
Novinka První střípky informací o Battlefield 3

První střípky informací o Battlefield 3

Erik Omar

Erik Omar

4. 2. 2011 14:45
Reklama

Jak víme, Battlefield se v brzké době dočká regulérního třetího pokračování. Žádné Bad Company ani sequel (nebo spíš prequel?) z druhé světové války (Battlefield 1943 ve verzi pro PC byl mimochodem zrušen), ale pravý, originální a poctivý Battlefield 3.

Moc se toho o něm zatím neví, ovšem první střípky informací již začínají vyplouvat na povrch a to především díky jednomu švédskému obchodu. Ten totiž na svém e-shopu ke hře přidal popisek, díky čemuž teď např. víme, že se v třetím pokračování legendární série podíváme do Paříže, New Yorku nebo Teheránu.

„V Battlefieldu 3 se z hráčů stanou elitní američtí mariňáci, v jejichž kůži zažijí intenzivní singlplayerovou i multiplayerovou akci napříč mnoha různými lokacemi. Nebude chybět Paříž, Teherán nebo New York,“ uvádí obchod.

Popis dále slibuje novou verzi enginu Frostbite 2.0, oblíbený multiplayer s nejrůznějšími vozidly nebo souboje ve městech.

Doufejme tedy, že EA brzy uvolní videoukázku práce švédského studia DICE. Do té doby si budeme muset vystačit - co se oficiálních zdrojů týče - jen s nepříliš obsáhlou stránkou a kraťoučkým teaserem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama