feudalni-japonsko-v-dalsi-strategii
Novinka Feudální Japonsko v další strategii

Feudální Japonsko v další strategii

Marek Švrkala

Marek Švrkala

28. 2. 2011 21:25 3
Reklama

Zástupci Paradox Interactive v poslední době chrlí oznámení jedné hry za druhou. Nejnovějším přírůstkem do rodiny tohoto švédského vydavatelství je strategie Sengoku, kterou připravuje zatím neupřesněný interní vývojářský tým této společnosti. Podobně jako v případě nejnovějšího dílu série Total War je hra zasazena do prostředí feudálního Japonska, přesněji pak do 15. století, kdy se země vycházejícího slunce v civilní válce rozpadla na provincie bez jednotné vlády.

Jako jeden ze šlechticů se pokusíte celou zemi sjednotit pomocí diplomacie a válečného umění. Jaké herní činnosti a mechanismy budou převládat zatím není jasné. Vývojáři pouze upozorňují na bitvy samurajů a na speciální jednotky temných ninjů schopných proplížit se ve tmě až k nepříteli a znenadání mu přeříznout krk. Častěji ale může být výhodnější dobře vyjednávat dohody s různými stranami.

V tiskové zprávě zástupce Paradox Interactive dále slibuje detailní historické mapy Japonska věrné své době. Ačkoli se hra bude odehrávat v této části Asie, bude možné jednat i s jinými mocnostmi – například s Portugalskem a Nizozemskem. Datum vydání PC strategie Sengoku zatím stanoveno nebylo, avšak už nyní se můžete kochat několika obrázky a také prvním trailerem, který přikládáme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama