trackmania-se-pripomina-teaserem
Novinka Trackmania se připomíná teaserem

Trackmania se připomíná teaserem

Ondřej Švára

Ondřej Švára

20. 4. 2011 13:06 2
Reklama

Poslední novinka k druhému dílu arkádových "looping" závodů Trackmania je stará už půl druhého roku. Naposledy jsme se věnovali odkupu mateřského studia Nadeo francouzským vydavatelem Ubisoft a právě jeho logo se nyní objevuje na čerstvě uvolněném teaseru. Jedná se však pouze o třicetivteřinové video z poloviny zaplácnuté reklamou a rodičovským upozorněním, a příliš nevystihuje hru samotnou. Vidět bychom měli víc snad až na plnohodnotném traileru, chystaném k čtyřiadvacátému dubnu. V polovině května bychom se pak měli dočkat i první vlny konkrétnějších informací prostřednictvím exkluzivních dojmů redaktorů z PC Gameru a Edge. Ještě více se hra odhalí na americké E3.

V technických aspektech druhé Trackmanie se zatím spekuluje o nové funkci nazvané ManiaSprint, jež by měla pomáhat hráčům s vkládáním nových vlastností do tratě včetně importu geometrie a textur. Jinak bude mít hra zřetelně inovovaný grafický engine, ačkoliv by se hardwarová náročnost neměla příliš vzdálit od Trackmanie Nation Forever. Setkat bychom se ještě měli s interním multiplayerem pro čtyři hráče na jednom počítači a z herních módů se  má představit týmová štafeta a kooperace.

Spuštěna byla už i oficiální webová stránka hry, na které toho ale zatím moc nenaleznete. Snad kromě fóra, které má i českou mutaci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama