homefront-se-dockala-updatu-a-balicku
Novinka Homefront se dočkala updatu a balíčku

Homefront se dočkala updatu a balíčku

Erik Omar

Erik Omar

27. 5. 2011 11:55
Reklama

Akční střílečka Homefront se nám sice příliš nezamlouvala, ovšem své hráče si našla. Přece jen, multiplayer této hry je o několik stupňů kvalitnější než kraťoulinká kampaň pro jednoho, a tak se i teď - téměř čtvrt roku po vydání - na virtuálních kolbištích vytvořených studiem Kaos bojuje o sto šest. A aby se mohlo bojovat i dál, přináší americké studio hutný update a stahovatelný balíček. Zatím jen ve verzi pro privilegovaný Xbox 360 (což vyplývá z exkluzivní smlouvy mezi studiem a Microsoftem), ovšem později by se snad mělo dočkat i PC a PS3.

Samotný update opravuje nejrůznější chybičky (např. zamrzání), přidává body za asistenci při zneškodnění nepřátelského vozidla a nakonec také umožňuje rychlé připojení k hráčům v „Party“. Stahovatelný balíček nazvaný „Ability Pack“ pak osvěžuje hratelnost novými schopnostmi (perky, chcete-li). Kompletní seznam všech změn a novinek najdete na oficiálních stránkách.

Kaos dále na 7. června pro Xbox 360 připravuje první velké DLC „The Fire Sale“, jež by se na rozdíl od výše zmíněného balíčku mělo určitě objevit i na dalších platformách. Majitelé PC a PS3 by to bezesporu uvítali, jelikož do hry přidá dvě nové multiplayerové mapy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama