nejen-zavody-v-need-for-speed-the-run
Novinka Nejen závody v Need for Speed: The Run

Nejen závody v Need for Speed: The Run

Maggot

Maggot

6. 6. 2011 20:17
Reklama

Vzhledem k tomu, že závodní sérii Need for Speed momentálně rozvíjí hned několik studií, máme před sebou opravdu pestrou nabídku titulů, které sdílí stejnou značku, ale dělí je od sebe naprosto rozdílné koncepty. Máme tu Shift, máme tu Hot Pursuit a nyní i NfS s podtitulem The Run, které se vrací ke starým kořenům. Město, policie, spousta akce, ale nově také pěší pohyb.

V Need for Speed: The Run si zazávodíte proti stovce nejrychlejších závodníků, přičemž se většinou závodní z města to města. Jedná se o dokonalou formu undergroundových závodů, na kterých spousta lidí vydělává. Vaše rychlá jízda ovšem láká pozonost policie, která je opravdu dravá, přičemž, když je potřeba, povolává i helikoptéru, která po vás dokonce střílí. Největší novinkou jsou pasáže, kdy hráč opouští auto a utíká po svých. V traileru můžete například vidět akční sekvenci, ve které musíte namačkat příslušná tlačítka, abyste se z problému dostali živí.

Těžko říct, jakým způsobem podobné prvky ovlivní hratelnost, zatím se ovšem posun vpřed nekoná. Hra se naštěstí stále drží konceptu exotická auta - ženy a otevřené město, což už dnes nezaručuje úspěch. Soudit budeme až dle hratelné ukázky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama