ea-sports-chystaji-novy-fifa-manager
Novinka EA Sports chystají nový FIFA Manager

EA Sports chystají nový FIFA Manager

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

30. 6. 2011 12:41
Reklama

Další ročník série FIFA Manager bude vyvíjen ve spolupráci s fanoušky z celého světa. EA to dnes oznámila prostřednictvím tiskové zprávy. Již 11. edice bude obsahovat herní prvky inspirované a vyžádané členy hráčské komunity, doplněné o více než 700 vylepšení napříč všemi funkcemi a herními režimy.

V rámci onlinové iniciativy „Your Feature!“ se tisíce příznivců zapojily do procesu tvorby hry a osobně tak ovlivnily její letošní podobu. Dostaly příležitost navrhovat nové vlastnosti, funkce a prvky, o jejichž důležitosti a pořadí pak rozhodovalo hlasování fanoušků. Mezi prvky vytvořené komunitou patří „Speeches Before The Match“ (Rozhovory před zápasy), „European Cup Final Match“ (Finálový zápas Evropského poháru), „Open Trials for New Players“ (Otevřené testy pro nové hráče), nový tutoriál „Manager Challenges“ (Trenérské výzvy) a prodloužení přestupového období o 24 hodin. Asi nejsme opravdoví fanoušci FIFA Manageru, protože nám tato slova nic moc neříkají, ale třeba nás v komentářích poučíte.

FIFA Manager 12 se dočkal vylepšení prakticky ve všech oblastech. Zásadní rozšíření a doplnění obsahuje 3D mód, modely financí a přestupů či kalendář. Změny v 3D módu zaručují mnohem realističtější zážitek ze hry, obsahují novou logiku a umělou inteligenci hráčů; lépe vypadají i možnosti nastavení taktiky, střídání hráčů či počínání trenérů soupeře. Nové intuitivní uživatelské rozhraní umožňuje získat relevantní informace k aktuálnímu dění v zápasu v horizontu sekund a vydávat přesné taktické pokyny.

Mnohem autentičtější je nyní i prvek financí ve hře. Příjmy klubu ovlivňují úspěchy i neúspěchy na hřišti a jsou odstupňovány podle ekonomické síly sponzora na dresu. V oblasti přestupů mohou hráči nasazovat fotbalisty v testovacích trénincích i přípravných zápasech. Mohou si také zadat detailní rozbory mužstva a snadněji tak nalézt jeho slabiny. Kalendář nyní obsahuje řadu nových možností jako charitativní galavečery nebo přímé dotazy na uskutečnění přátelských utkání. Kromě toho lze opět na denní bázi plánovat a organizovat tréninky.

FIFA Manager 12 rovněž obsahuje celou řadu vylepšení onlinových režimů, přičemž všechny prémiové funkce z loňské edice jsou nyní přístupné úplně každému. Vylepšení se konkrétně týkají dokonalejšího editoru avatara, možnosti tvorby fantasy lig a pestré škály nových statistik.

FIFA Manager 12 vyvíjí pod značkou EA SPORTS studio Bright Future se sídlem v Kolíně nad Rýnem. Hra vyjde letos na podzim na PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama