kampan-dead-island-vydrzi-az-30-hodin
Novinka Kampaň Dead Island vydrží až 30 hodin

Kampaň Dead Island vydrží až 30 hodin

Marek Švrkala

Marek Švrkala

12. 7. 2011 17:47 1
Reklama

Po dohrání akčních her si pařani v posledních letech celkem často stěžují na mizernou délku single-playerové kampaně. To by snad neměl být případ zombie akce Dead Island, která nabídne slušnou herní dobu. „Průměrný hráč ji dohraje za 25 až 30 hodin, když projde hlavní příběh a některé boční úkoly,“ uvedl ve videorozhovoru s britským GameSpotem Peter Brolly z distribuční společnosti Deep Silver.

Hra by měla těžit i z rozlehlého ostrova, kde se odehraje jedna nepovedená dovolená. Cesta z jedné strany ostrova na druhou prý zabere až 30 minut. Pokud vám to ale přijde hodně, můžete ukořistit nějaké to vozidlo a projet se s ním. Tvůrci Dead Island hodně sází na interaktivitu, hráči si tak budou moci sestavovat třeba vlastní zbraně. Ve videorozhovoru se můžete podívat třeba nůž, který se zapíchne do zombíka a po chvíli vybuchne, aby ohrozil i jeho společníky.

Dead Island do Evropy ve verzích pro PC a konzole Xbox 360 a PlayStation 3 dorazí 9. září tohoto roku. Pokud máte rádi společnost nemrtvých, určitě si nenechte ujít několik trailerů:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama