nove-obrazky-strategie-podle-hry-o-truny
Novinka Nové obrázky strategie podle Hry o trůny

Nové obrázky strategie podle Hry o trůny

Marek Švrkala

Marek Švrkala

12. 7. 2011 14:56
Reklama

Fantasy svět z knižní ságy Píseň ledu a ohně amerického spisovatele George R. R. Martina si u nás v poslední době získal velkou popularitu hlavně díky povedené seriálové adaptaci stanice HBO (Hra o trůny). Potenciálu celé značky si ale všimly také herní společnosti. První adaptaci knihy chystají vývojáři z francouzského studia Cyanide, kteří prosluli hlavně sérií manažerů cyklistiky Pro Cycling Manager.

Snad již brzy uvidíme, jak se popasují s fantasy strategií A Game of Thrones – Genesis, kterou nyní pilně připravují. Prestože hra bude obsahovat multiplayer až pro osm hráčů, tvůrci kladou velký důraz na single-playerovou kampaň. Vždyť s jejím scénářem pomáhá sám George R.R. Martin! V kampani hratelné za různé strany by se měly odrážet významné události, jež formovaly království Westeros. Prožijete tak velké bitvy mezi jednotlivými rody nebo invazi Aegona Dobyvatele.

Hratelnost zatím nebyla detailně přiblížena, pravděpodobně ale půjde o klasickou fantasy strategii s důrazem na prvky typické z knižní ságy. Tvůrci tak slibují velké taktické možnosti, kdy v boji nebude rozhodovat pouze velikost armády, ale i ekonomika, špinavé triky a diplomacie. Pozor ale na všudypřítomnou zradu a podvody!

Vývojáři se dnes pochlubili s novými screenshoty. Fanoušci ságy v nich uvidí známá místa, hráče by ale jistě ocenili spíše video s gameplay záběry. Na ně si ale budeme muset ještě počkat, což naznačuje, že A Game of Thrones – Genesis možná letos v létě, jak bylo původně v plánu, nevyjde. Vývojářům ale do finiše držíme palce, skvělá fantasy sága si kvalitní adaptaci rozhodně zaslouží.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama