chysta-se-pokracovani-king-s-bounty
Novinka Chystá se pokračování King's Bounty

Chystá se pokračování King's Bounty

Marek Švrkala

Marek Švrkala

7. 10. 2011 16:23
Reklama

Série King's Bounty patří k méně nápadným značkám, které ale rozhodně mají své věrné fanoušky. Pokud se k příznivcům lákavého mixu strategie a RPG řadíte i vy, jistě vás potěší aktuální zpráva od ruské společnosti 1C. Ta totiž oznámila další pokračování fantasy série, které jako King's Bounty: Warriors of the North vyjde už příští rok na jaře. Vydavatelství se nezmiňuje, zda hru považuje za samostatně hratelný datadisk, nebo za řádné pokračování série, podle popisu ale sázíme na datadisk.

Warriors of the North přinese zbrusu nový příběh. Vše se bude točit kolem mladého Olafa, syna krále Northlingů. Olaf zasvětí svůj život boji v severních částech Endorie, kde se zúčastní mnoha velkých bitev, zažije zradu i lásku. Jeho cílem je osvobodit ledové země na severu, trpasličí jeskyně a Darion, samotné srdce Endorie, od nadvlády temných sil. Do turn-based bitev hrdina nepůjde sám, na pomoc se mu vydají mocné valkýry.

Společnost 1C vedle nového příběhu a lokací slibuje také spoustu nových jednotek, schopností, magie a achievementů. Hratelnost má ale vycházet z tradic značky, jejíž poslední díl – King's Bounty: Crossworld – vyšel loni. Tomáši Krajčovi se velmi líbil, což dokládá v naší recenzi. Studio Katuri Interactive, které sérii připravuje, uvolnilo několik screenshotů. Přikládáme je do informačního pásu:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama