demo-tretiho-mass-effect-zautoci-v-lednu
Novinka Demo třetího Mass Effect zaútočí v lednu

Demo třetího Mass Effect zaútočí v lednu

Marek Švrkala

Marek Švrkala

21. 10. 2011 16:47 3
Reklama

Přestože Mass Effect 3 vyjde až v březnu 2012, fanoušci této hry se mohou těšit už na začátek příštího roku. Už někdy v lednu si totiž budou moci hru osahat. Jessica Merizan z Bioware na oficiálním fóru studia oznámila, že Electronic Arts v úvodu roku pro všechny platformy (PC, PlayStation 3 a Xbox 360) vypustí hratelnou demoverzi, která bude mít jak single-playerovou, tak multiplayerovou část.

Single-player bude dostupný od prvního dne spuštění bety pro všechny zájemce, naopak multiplayer bude zpočátku otevřen jen pro vybrané hráče. Zatím je jisté, že se ihned dočkají majitelé střílečky Battlefield 3, kteří si aktivují Online Pass spojený s účtem EA Account. S jeho pomocí jim pak bude multiplayerová část dema zpřístupněna hned, jak bude demo uvolněno. Další cesty, jak se do multiplayerového dema dostat, lidé z Bioware oznámí na přelomu listopadu a prosince.

Multiplayer se letos ve scifi sérii Mass Effect objeví vůbec poprvé. Vývojáři z Bioware jej představili teprve nedávno. Další podrobnosti o jedné z nejočekávanějších her současnosti naleznete v našem starším preview nebo v aktuálním čísle časopisu Level.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama