stahujte-demoverze-z-naseho-archivu
Novinka Stahujte demoverze z našeho archivu

Stahujte demoverze z našeho archivu

Marek Švrkala

Marek Švrkala

19. 11. 2011 22:51 1
Reklama

Přestože mnozí distributoři od vydávání demoverzí upustili, stále se najdou tací, kteří se snaží hráče skrz ukázky své produkce přilákat. Náš archiv downloadů se tak rozrostl o sedmero zajímavých dem. Na své si přijdou fanoušci různých žánrů.

Nejrozsáhlejší demoverzi připravili tvůrci adventury The Book of Unwritten Tales, která přináší část druhé kapitoly, při jejímž hraní můžete strávit klidně několik hodin. V roli skřítka Wilbura Weathervana se ocitnete v lidském městě Seastone, kde musíte jednomu z čarodějů předat magický prsten. Čeká vás ale také mnoho drobnějších úkolů.

Na své si přijdou také hráči stříleček, Global Ops: Commando Libya je typickou budgetovkou – dva levely naznačí, zda vám hra sedne, nebo ne.

Stratégové mohou vyzkoušet demoverzi Anno 2070, budovatelské realtime strategie z budoucnosti, v níž je planeta země zničena přírodními katastrofami.

Ukázka FIFA Managera 12 jistě potěší fotbalové fanoušky, kteří mohou po omezenou dobu řídit jeden z 98 týmů z šesti ligových soutěží.

Pro milovníky závodění je určeno demo Ignite. K dispozici jsou auta na čtyřech různých okruzích a to jak proti počítači, tak v multiplayeru.

V archivu máme rovněž něco pro mladší pařany, kostičková akce LEGO Harry Potter: Years 5-7 je totiž určena především jim.

Na závěr ještě přikládáme plošinovku The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn. Demo dobře naznačí, proč hra v naší recenzi získala vynikajících sedm bodů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama