v-lednu-odstartuje-beta-microsoft-flight
Novinka V lednu odstartuje beta Microsoft Flight

V lednu odstartuje beta Microsoft Flight

Marek Švrkala

Marek Švrkala

2. 12. 2011 20:31 1
Reklama

Microsoft se loni rozhodl obnovit několik svých známých PC značek a upevnit svou roli na trhu her pro osobní počítače. Zatímco nový díl série Age of Empires je už v provozu (recenze v aktuálním čísle Levelu), pokračování letecké řady Flight Simulator ještě zůstává ve vývoji. Ten už se ale blíží do finiše. Dnes totiž zástupci Microsoft Game Studios oznámili, že v lednu odstartuje betaverze.

Do testování Microsoft Flight se můžete zapojit i vy, tedy pokud projdete výběrem Microsoftu. Stačí se přihlásit na stránkách Microsoft Connect pomocí vašeho účtu na Windows Live a vyplnit příslušné formuláře. Jestliže budete vybráni, tvůrci vás před lednovým startem bety (přesné datum zatím neznáme) kontaktují. Ještě než formulář vyplníte, zkontrolujte si na oficiálních stránkách, zda váš počítač splňuje alespoň minimální hardwarové požadavky.

Microsoft Flight zatím nemá přesné datum vydání, díky plánovanému startu betaverze ale očekáváme, že taktéž vyjde v příštím roce. Uvidíme, jaké publikum nakonec osloví. Microsoft by totiž novým přístupem k létání rád zaujal jak nové fanoušky, tak původní hráče série, která byla považována za hardcore simulaci. Přikládáme trailer, jímž byla hra loni v srpnu oznámena.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama