vyvojari-predstavuji-skyrim-creation-kit
Novinka Vývojáři představují Skyrim Creation Kit

Vývojáři představují Skyrim Creation Kit

Erik Omar

Erik Omar

2. 2. 2012 07:29
Reklama

Možná už jsou někteří z vás unavení putováním po Skyrimu. Všechno viděli, vybili, vyloupili, splnili, a tak by chtěli nějaké nové vzrůšo. A přesně to přijde s vypuštěním očekávaného Creation Kitu (dále jen CK) pro modery. Nástoj pro tvrobu vlastního obsahu měl původně vyjít už před měsícem, ale na Steamu se nakonec objeví až nyní, v nejbližších dnech.

Jak jste asi pochopili při zmínce Steamu, CK bude zatím sloužit pouze platformě PC (i když v budoucnu by mohlo dojít i na konzole). Všichni jistě ocení kompatibilitu se službou Steam Workshop, díky níž bude možné nahrávat mody přímo z aplikace. Vedle toho se mohou modeři těšit na špičkový editor scén, vybroušený skriptovací jazyk (speciálně vytvořený vývojáři) a nakonec taky na důmyslný editor dialogů. Je toho zkrátka hodně, a tak v Bethesdě připravili i kompletní wiki encyklopedii s tipy a triky pro začátečníky (zkušení se díky podobnosti se staršími editory od Bethesdy zorientují lépe). Představení CK samotnými vývojáři najdete pod novinkou.

Hráči Skyrim dnes mohou stáhnou také nový patch, který má hru mimojiné připravit právě na výše popisovaný Creation Kit. Kompletní seznam změn najdete zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama