microsoft-flight-nabidne-rozmanite-mise
Novinka Microsoft Flight nabídne rozmanité mise

Microsoft Flight nabídne rozmanité mise

Marek Švrkala

Marek Švrkala

14. 2. 2012 18:10
Reklama

Microsoft na konci února v odlehčené podobě obnoví svou značku Flight Simulator. Free-to-play titulem Microsoft Flight chce zaujmout jak zkušené hráče série, tak úplně nováčky, což v nás vzbuzuje lehké obavy o celkovou vyváženost hry. Ta se naplno projeví ve speciálních misích, v nichž nemůžete bezstarostně létat nad Havají, ale naopak musíte plnit konkrétní úkoly.

„Takových misí je celá řada, od příběhových až po aktivity, které lze snadno opakovat, jako je třeba přistávání. Při něm se vám na různých úrovních budou postupně stěžovat podmínky. Máme ale i mise založené na ději. Jednou z mých oblíbených je záchrana kajakáře na pobřeží. Dostanete hlášení a budete ho muset vyhledat. Přitom není jasné, kde přesně je, a tak vás čeká průzkum obtížného terénu. Když ho najdete, přistanete, naberete ho a odletíte s ním zpátky,“ přiblížil náplň hry Joshua Howard z Microsoftu.

Právě Havaj je ideálním místem pro podobné úkoly. „Havaj splnila naše podmínky. Je to mezinárodně známé místo s různorodým terénem, kde najdete džungli, hory, ale i pláže a žhavou lávu. Vedle prostředí se na Havaji také střídá počasí. Ve hře narazíte na bouřky, nízké mraky, krásné slunečné dny a atraktivní východy a zápasy slunce. Díky tomu jde o skvělé herní prostředí,“ doplnil vývojář. Přednosti zvolené oblasti můžete posoudit sami díky řadě trailerů na Hrej TV:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama