nezapomente-na-demo-mass-effectu-3
Novinka Nezapomeňte na demo Mass Effectu 3

Nezapomeňte na demo Mass Effectu 3

Marek Švrkala

Marek Švrkala

14. 2. 2012 19:35 11
Reklama

Mnozí hráči mají program valentýnského večera jasný. Dnes totiž vychází demo třetího Mass Effectu, tedy jedné z nejočekávanějších her letošního roku. Hratelnou ukázku single-playerové i multiplayerové části hry si už můžete stáhnout na digitální distribuční službě Origin a na síti Xbox Live. Pokud chcete epické dobrodružství kapitána Sheparda vyzkoušet na konzoli PlayStation 3, musíte počkat až do zítra. Přesný čas, kdy se demoverze objeví na síti PlayStation Network, zatím neznáme.

Demo obsahuje dva single-playerové levely, a to samotný začátek, kdy na planetu Zemi útočí starobylá mimozemská rasa Reaperů a úroveň z pozdější fáze příběhu. Hráči si v úvodu mohou zvolit své jméno, pohlaví a vzhled velitele Sheparda, či velitelky Shepardové. Tyto úvodní volby, včetně minulosti postavy, ovlivní následný děj. V demu si lze také vybrat různé herní styly, tedy akční, příběhový a RPG, o nichž jsme již dříve informovali.

Vedle single-playeru tvůrci připravili také ukázku kooperace až pro čtyři hráče v rámci systému Galaxy at War, jímž si je možné události z multiplayeru promítnout i do kampaně. Multiplayerová část dema se ale všem zájemcům zpřístupní až 17. února, nyní ji jako speciální bonus mohou spustit pouze hráči, kteří si aktivovali online pass ve střílečce Battlefield 3.

Pokud jste už demo třetího Mass Effectu vyzkoušeli, neváhejte a sdělte nám své dojmy! Přikládáme teaser na chystaný trailer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama