max-payne-predstavuje-zbrojni-arzenal
Novinka Max Payne představuje zbrojní arzenál

Max Payne představuje zbrojní arzenál

Marek Švrkala

Marek Švrkala

23. 3. 2012 18:42 1
Reklama

PC verze třetího dílu akční série Max Payne nebude pouhým narychlo vytvořeným portem z konzolí, ale projektem, na který vývojáři Rockstaru kladou velký důraz. Při vývoji tak využijí všechny přednosti PC a nejnovější technologie, jako je DirectX 11 s funkcí Tessellation, která mimo jiné přinese uvěřitelnější obličeje. „PC verze bude mít oproti konzolovým vyšší bitrate, více grafických detailů, přesné ovládání klávesnicí a myší, možnosti vlastního nastavení grafiky a volitelnou podporu 3D,“ píše Rockstar v tiskové zprávě.

Mimo ní dnes vývojáři odhalili také zajímavou funkci, kterou využijí hráči multiplayeru. V něm bude možné seskupit pětičlenné týmy do takzvaných crews, tedy menší obdoby klanů. Hráči v těchto týmech budou společně odměňováni zkušenostními body za plnění specifických úkolů, na nichž má být multiplayer Maxe Paynea založen. Navíc nepůjde o záležitost jedné hry, díky službě Rockstar Games Social Club budou hráči mít své party i v dalších budoucích titulech Rockstaru, jako je třeba páté Grand Theft Auto.

Lidé z Rockstaru dnes ještě uvolnili nový trailer, v němž uvidíte přehlídku zbrojního arzenálu, který v třetím dílu oblíbené akční série naleznete. Max může své pušky prostřídat podle toho, jaký boj zrovna očekává. Někdy mu vystačí jeden samopal, jindy si do ostré přestřely raději vezme dvě pistole najednou:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama