vanguard-saga-of-heroes-bude-f2p
Novinka Vanguard: Saga of Heroes bude F2P

Vanguard: Saga of Heroes bude F2P

Marek Švrkala

Marek Švrkala

23. 3. 2012 13:41
Reklama

Společnost Sony Online Entertainment oznámila, že její fantasy MMORPG Vanguard: Saga of Heroes v létě tohoto roku přejde do modelu free-to-play. Hra spuštěná v roce 2007 tak bude následovat další onlinovky (např. EverQuest nebo DC Universe Online) z portfolia Sony, které nedávno změnily formu zpoplatnění. Vývojáři zatím podrobnosti o transformaci virtuálního světa Telon, jež je dějištěm Ságy hrdinů, nesdělili, vše by ale mělo proběhnout v duchu zmíněných MMO.

Onlinovka Vanguard: Saga of Heroes nikdy nepatřila k nejpopulárnějším titulům, v minulých měsících navíc stagnovala ještě výrazněji a fanoušky moc netěšila. Poslední update totiž proběhl v prosinci, což je u podobných kousků málo. Nyní se ale pařani mohou těšit na další rozvoj projektu. Tvůrčí tým totiž byl rozšířen o nová jména, která přinesla čerstvé nápady, a takchystaný update vyjde na konci tohoto týdne.

Další rozšíření budou následovat v nadcházejících měsících a přinesou celkové úpravy hry, nový obsah a jiná vylepšení. Změny a novinky jistě ocení jak zbylí hráči Vanguard: Saga of Heroes, tak nováčci, kteří se do komplexního fantasy MMORPG s mnoha rasami a povoláními ponoří po prázdninové změně distribučního modelu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama