film-podle-need-for-speed-potvrzen
Novinka Film podle Need for Speed potvrzen

Film podle Need for Speed potvrzen

Marek Švrkala

Marek Švrkala

23. 6. 2012 10:13 12
Reklama

O filmu podle závodní série Need for Speed se spekuluje už delší dobu, a to právem. Snímek totiž nyní byl oficiálně potvrzen. Práva na něj získala společnost DreamWorks. Příběh, který píše bratrské duo George a John Gatinsovi (např. Ocelová pěst, Coach Carter), není založen na žádném konkrétním dílu série, chce jí ale zůstat věrný. Inspirací filmařům budou automobilové filmové honičky ze sedmdesátých let. Více informací o zápletce bohužel nemáme.

„Jsme nadšeni, že můžeme zase spolupracovat s bratry Gatinsovi a s partnery z Electronic Arts, abychom ztvárnili scénář založený na skvělé herní sérii,“ řekl Steven Spielberg, šéf společnosti DreamWorks. Režie filmu, jehož natáčení začne v příštím roce, by se měl ujmout Scott Waugh (Act of Valor).

„V Need for Speed jsou žhavá auta, intenzivní závody a příběh, který hráče drží na kraji sedadel,“ píší dále tvůrci a my tak očekáváme snímek ve stylu vysokooktanové série Rychle a zběsile. Filmové adaptace slavných závodů bychom se měli dočkat v roce 2014.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama