dlc-odhali-temnou-historii-reaperu
Novinka DLC odhalí temnou historii Reaperů

DLC odhalí temnou historii Reaperů

Marek Švrkala

Marek Švrkala

3. 8. 2012 13:58
Reklama

Electronic Arts během noční konference Summer Showcase konečně představili DLC pro Mass Effect 3, o němž se krátce spekulovalo už včera. Stahovatelný balíček Leviathan podle očekávání do single-playeru přinese nový obsah založený na příběhu. Hráči se při pátrání po legendárním Leviathanovi, který prý dokáže zabít Reapera, dozví více o původu Reaperů a odhalí jejich temnou historii.

Pokud si balíček za 10 dolarů, nebo 800 Microsoft bodů koupíte, můžete se těšit na objevení nových míst Citadely. V nich narazíte na další postavy a získáte zbraně, jako je AT-12 Raider a M-55 Argus. DLC by mělo vyjít před koncem letošního léta. Přesné datum zatím stanoveno nebylo, tvůrci ale již alespoň upřesnili cenu – 10 dolarů nebo 800 Microsoft bodů.

Ještě před tímto velkým balíčkem vyjde 7. srpna menší DLC Firefighter, které za 2 dolary nebo 160 Microsoft bodů přinese 7 nových zbraní. Obě rozšíření by se společně s rozšířeným koncem také mohla objevit jako součást základní ho balení chystané verze pro Wii U. Ta bude jednou z prvních her pro novou konzoli a vedle DLC přinese také interaktivní komiks, jenž uvede nováčky do příběhu, a upravené ovládání, které využije přednosti GamePadu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama