adventura-primordia-miri-do-budoucnosti
Novinka Adventura Primordia míří do budoucnosti

Adventura Primordia míří do budoucnosti

Marek Švrkala

Marek Švrkala

15. 8. 2012 08:31
Reklama

Společnost Wadjet Eye Games se po vydání adventur Resonance, Blackwell a Gemini Rue stala mezi fanoušky tohoto žánru skutečným pojmem, a tak nás velmi těší, že vám můžeme oznámit další titul, který pochází z koprodukce tohoto vydavatelství. Adventuru Primordia lidé z Wadjet Eye Games pomáhají vytvořit malému nezávislému studiu Wormwood. To vsadilo na zajímavou sci-fi látku.

Lidstvo už dávno vyhynulo, světu vládnou roboti. Horatio žije osamocen v pustinách za městem Metropol. Spokojeně si zde hlídá svou svobodu a nezávislost. Jednoho dne mu ale parta nepřátel sebere zdroj energie, a tak se Horatio musí vydat pryč z bezpečí domova na cestu, v níž se dozví mnohé o své záhadné minulosti.

Příběh by u studia Wadjet Eye Games měl tradičně být hlavním lákadlem, proč si hru pořídit. Tvůrci dále slibují klasickou hratelnost adventur, kterou zpříjemní pohodové ovládání. Nebude chybět řada logických úkolů, při nichž je nutné přemýšlet, metoda pokus omyl tak nebude nutná.

Grafické zpracování už můžeme vidět v prvním traileru, ručně kreslených obrazovek, jež oživí animované cutscény, má být více než padesát. Samozřejmostí je pak hudba a dabing. Primordia je ve vývoji už dva roky a vyjít by měla někdy na podzim tohoto roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama