vyzkousejte-si-treti-diablo-zadarmo
Novinka Vyzkoušejte si třetí Diablo zadarmo

Vyzkoušejte si třetí Diablo zadarmo

Marek Švrkala

Marek Švrkala

15. 8. 2012 13:32
Reklama

Pokud byste si rádi vyzkoušeli třetí Diablo a nenašli jste kamaráda, který by vám poslal guest pass, pak nyní máte další příležitost. Blizzard totiž dnes uvolnil startovní Diabla 3 pro všechny zájemce. Stačí se zaregistrovat na síti Battle.net a aktivovat zde tuto nabídku. Poté můžete začít bezplatně hrát Diablo, a to až ke Skeleton Kingovi, prvnímu velkému bossovi hry, který řádí v prvním aktu.

Nesmíte ale přesáhnout 13. level či využívat aukční dům. Dalším omezením je matchmaking, který je dostupný pouze s dalšími hráči Starter edice. Potěšující rozhodně je, že v případě, kdy si po dohrání Starter edice zakoupíte plnou verzi Diabla 3, můžete plynule navázat na svůj předchozí postup hrou. Nic se vám neztratí.

Další novinkou, kterou Blizzard v době GamesComu uvolnil, je plánovaná úprava legendárních předmětů v chystaném patchi 1.0.4. Legendární předměty mnoho hráčů kritizovalo, protože se jim nezdály dostatečně lákavé. Designéři je nyní zatraktivňují, a to jak designově, tak schopnostmi, což můžete vidět v čerstvém traileru, který jsme nahráli na Hrej TV. Podrobný komentář k novinkám pak naleznete přímo na oficiálním blogu Diabla 3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama