akce-borderlands-2-uz-ma-plan-dlc
Novinka Akce Borderlands 2 už má plán DLC

Akce Borderlands 2 už má plán DLC

Marek Švrkala

Marek Švrkala

30. 8. 2012 17:52 2
Reklama

Pokračování stylové akce Borderlands už je za rohem (vychází 21. září), a tak společnost 2K Games společně s tvůrci ze studia Gearbox Software odhalila plán chystaných stahovatelných rozšíření. Ten je pro všechny tři platformy velmi bohatý, obsahuje totiž hned čtyři add-ony, přičemž každý z nich má přidat několik hodin zábavy, nová dobrodružství, spojence, nepřátele i nové prostředí.

Každý z balíčků se bude samostatně prodávat za 10 dolarů nebo 800 Microsoft bodů, pokud si je ale dopředu předplatíte pomocí Season Passu, ušetříte. Předplatné DLC vyjde na 30 dolarů, respektive 2400 Microsoft bodů. Všechny balíčky obsažené v Season Passu by měly dorazit před červnem příštího roku, jejich součástí ale nebudou bonusy, které získají ti, co si hru předobjednají.

Předobjednávka rozhodně není špatný nápad, akční masakr jménem Borderlands 2 se zatím jeví více než nadějně. Dokládají to naše dojmy z Gamescomu nebo videopreview z video přílohy časopisu Level, které jsme bezplatně uvolnili ke zhlédnutí na našich stránkách na Facebooku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama