sledujte-nova-videa-z-vystavy-pax-2012
Novinka Sledujte nová videa z výstavy PAX 2012

Sledujte nová videa z výstavy PAX 2012

Marek Švrkala

Marek Švrkala

3. 9. 2012 12:39
Reklama

V americkém Seattlu o víkendu proběhla herní výstava Penny Arcade Expo, což už jste asi zaznamenali v našem zpravodajství zvýšeným přísunem zajímavých novinek. Novináři na PAX Prime kupříkladu mohli vidět 14minutové demo z chystaného pokračování série Metal Gear s podtitulem Ground Zeroes nebo 10 minut záběrů ze střílečky Halo 4. Americký veletrh ale přinesl spoustu dalších zajímavých prezentací, které si můžete projít níže.

Fanoušci série Devil May Cry se mohou podívat chystaný reboot série a souboj hlavního hrdiny Danteho s Bobem Barbasem. Hned dvě videa ocení všichni, kdo se těší na strategii XCOM: Enemy Unknown – jedno z videí se zaměřuje na multiplayer, v druhém najdete odhalení interface PC verze. Svůj stánek měla v Seattlu také akce Splinter Cell Blacklist, jedno ze zveřejněných videí zachycuje atmosféru přímo na místě, v druhém se ale již můžete podívat na gameplay záběry stealth mise.

Na výstavě nechyběla ani konzole Wii U, na níž běží akce ZombiU. Boj s nemrtvými v Buckinghamském paláci je hodně drsný! Náš přehled uzavírá představení druhého dílu Borderlands, který vypadá velmi slibně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama