assassin-s-creed-3-prinese-odpovedi
Novinka Assassin's Creed 3 přinese odpovědi

Assassin's Creed 3 přinese odpovědi

Maggot

Maggot

25. 9. 2012 06:45 1
Reklama

Série Assassin's Creed, která doprovází aktuální generaci hardwaru a konzolí od jejích počátků, se nám příjemně rozrostla v příběhový moloch, který, ačkoliv může být pro nezávislého pozorovatele zmatený, přináší vcelku zajímavý pohled na alternativní historii. Momentálně chystaný Assassin's Creed 3, který se odehraje v Americe a vychází již v listopadu, přinese spoustu odpovědí. A nutno dodat, že nejenom odpovědí...

"Řekl bych, že lidé, kteří investovali čas do Desmonda [hlavní postava série pozn. Redakce], budou vědět, odkud se konec vzal. Snažíme se trošku povolit a chceme přinést vysvětlení a řešení. Nečeká nás další šílená smyčka." čímž se hlavní scenárista Corey May snaží uklidnit ty hráče, kteří předešlé hry přirovnali k televizní sérii Ztraceni.

"Pakliže se v budoucnu rozhodneme pokračovat, máme dostatek prostoru, jelikož jsme rozeseli dostatek semínek, které nebudou s dosavadní podobou nijak kolidovat," říká Corey. Co to v jazyce nás obyčejných hráčů znamená? Corey nás ještě jednou ujistil v tom, že si bude Ubisoft svou nejcennější značku jménem Assassin's Creed v budoucnu vydržovat novými hrami.

Třetí díl by zároveň měl přinést opravdu jasné a zřetelné odpovědi, kterým se předešlé dva díly, navazující na regulérní dvojku, v mnoha ohledech vyhýbaly. Zdali se budeme v budoucnu dále věnovat Desmondovi, je především na rozhodnutí hráčů. Pakliže ale máte dostatek zkušeností s existujícími tituly, určitě čekáte... [doplňte si sami].

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama