chcete-assassin-s-creed-kazdy-rok
Novinka Chcete Assassin’s Creed každý rok?

Chcete Assassin’s Creed každý rok?

Ondřej Švára

Ondřej Švára

3. 12. 2012 11:19 1
Reklama

Série Assassin’s Creed má možná nakročeno ke každoročnímu vydávání. Odvahu k takovému kroku dodaly Ubisoftu výborné prodeje Assassin’s Creed 3. Toho se jen za první týden prodalo tři a půl milionu kopií, což bylo například dvakrát více než stihl za stejný časový úsek díl Revelations.

Chcete Assassin’s Creed každý rok?
i Zdroj: Hrej.cz

Aby Ubisoft nepodnikl krok, který by mohl dosud úspěšnou značku poškodit, radši svůj záměr zabalil do veřejného průzkumu mínění. Hráčům rozeslal dotazník, v němž se mimo jiné ptá, zda by si nové Assassin’s Creed koupili, kdyby bylo k mání už příští rok. V případě kladného ohlasu by samozřejmě u každoročního vydávání již zůstal.

Dotazník se dále obecně ptá, jak byli hráči v AC3 spokojeni s herní náplní a co by si do dalších dílů přáli přidat a zlepšit. Nejzajímavější dotaz se týká možného co-opu. Ubisoft zjišťuje, zda by se hráčům líbila možnost přizvat si kdykoliv do hry kamaráda na řešení specifických úkolů a puzzlů, zkrátka na překonání situací, v nichž se pomoc druhého mozku hodí. Jestli je podobný systém pro hry skutečně přínosem, uvidíme již začátkem nového roku v Dead Space 3, které se vypínatelnou kooperací dlouho chlubí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama