planetside-2-si-chvali-zdarma-hrajici
Novinka Planetside 2 si chválí zdarma hrající

Planetside 2 si chválí zdarma hrající

Maggot

Maggot

18. 12. 2012 07:59
Reklama

John Smedley, ředitel Sony Online Entertainment, byl nedávno naháněn médii když se ostře vyjádřil na stranu podvodníků hrajících free-2-play akci Planetside 2. Nyní promluvil o tom, jak jsou pro stejnou hru a společnost důležití hráči hrající zdarma, kteří koexistují vedle těch, kteří si se zakoupením Premium balíčku koupili herní předměty a výhody dříve.

"Vidíme to tak, že 90 % hráčů hrajících zdarma je pro těch 10 % platících zábavou," čímž John přiznává, že ve hře skutečně převažují zdarma hrající hráči. "Na svět se koukáme čísly kolik lidí hru hraje, nikoliv kolik lidí za její hraní platí. Hráči jsou sami o sobě obsahem, tudíž jsou ti zdarma hrající stejně důležití, jako ti platící."

John je rád, že vývojový tým vsadil na free-2-play, jelikož nikdo v tuto chvíli nelituje. Nejde ani tak o způsob financování projektu, jako spíše o projev samotných hráčů, kteří nejsou takřka ničím omezováni. Takže přejeme hodně štěstí do budoucna, aby se z Planetside 2 nestala další masivní záležitost, která se zhroutí sama do sebe. A jaký názor máte na střílečku vy?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama