zavody-most-wanted-miri-na-konzoli-wii-u
Novinka Závody Most Wanted míří na konzoli Wii U

Závody Most Wanted míří na konzoli Wii U

Marek Švrkala

Marek Švrkala

18. 1. 2013 16:21
Reklama

Závody Need for Speed Most Wanted sice naše závodní odborníky spíše zklamaly, přesto mohou být vítaným oživením zatím nepříliš široké nabídky Nintenda Wii U, kam se také chystají. Hra studia Criterion pro tuto platformu v Evropě vyjde 21. března, a to ve vylepšené edici, která využije specifické vlastnosti nové konzole.

Nejlépe je bude možné použít v novém lokálním kooperačním módu, kdy jeden hráč ovládá GamePad (tablet), zatímco druhý řídí vůz pomocí Wiimotu, Wii U pro ovladače nebo speciálního volantu. Hráč na GamePadu působí v roli jakého spolujezdce, když může sledovat interaktivní mapu a navigovat. Mimo toho může rovněž rušit policisty nebo přepínat různá nastavení vozu či celé hry.

GamePad pak najde využití i v případě, že nemůžete být u televize – v tyto momenty je možné hrát pouze na GamePadu. Need for Speed Most Wanted vedle podobných specialit přinese také stahovatelný balíček Ultimate Speed Pack, v němž se objevily vozy McLaren F1 LM, Aventador J, Pagani Zonda R, Bugatti's Veyron Grand Sport Vitesse a Hennessey's Venom GT Spyder.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama