autori-neverhooda-chystaji-novy-kousek
Novinka Autoři Neverhooda chystají nový kousek

Autoři Neverhooda chystají nový kousek

Marek Švrkala

Marek Švrkala

14. 3. 2013 14:22 1
Reklama

Tvůrci populární adventury The Neverhood pro PC a Mac chystají hru, která by měla na toto unikátní plastelínové dobrodružství navázat. Chystaná adventura bude ve stejném grafickém i animačním (technologie stop motion) stylu, ovšem s jinými postavičkami. Oznámil to Doug TenNapel na oficiální stránce hry Facebooku, kde zároveň zjišťuje, co by fanoušci Neverhooda od nové adventury očekávali.

Zájem je o ní veliký, což dokládá více než 500 diskutujících fanoušků. Ty by rád TenNapel potěšil už dříve, práva na hru ale vlastní Electronic Arts, která se pro pokračování Neverhooda nerozhodla. „Kdyby to záleželo na mně, tak bych udělal 800 pokračování Neverhooda a stejně tak i 800 nových titulů s Earthworm Jimem. Jenže tato rozhodnutí mi nepřísluší. Je mnohem snazší (a upřímně zábavnější) vytvořit něco nového,“ potvrdil vývojář.

Snad se brzy dozvíme další informace o jeho novém projektu. Zatím se můžete podívat na jedno ze zábavných videí z původního Neverhooda, který se na počítačových monitorech objevil v roce 1996.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama