painkillera-rozsiri-nove-dlc
Novinka Painkillera rozšíří nové DLC

Painkillera rozšíří nové DLC

Ondřej Švára

Ondřej Švára

3. 4. 2013 09:44
Reklama

Operation Zombie Bunker. Tak zní název nového DLC balíčku pro PC verzi řežby Painkiller: Hell and Damnation. Sehnat se dá na Steamu za sedm euro.

Hráči v DLC najdou nové zbraně a také mapy. Ty se točí kolem nového příběhového zasazení, kdy hlavní hrdina Dan Garner vstupuje do armády. Není to ale armáda ledasjaká. Je to spíše pekelné sdružení zkažených vojclů z Ameriky, Ruska a nezbytného Wehrmachtu, jejichž zombíkovskými těly se musíte na cestě k záchraně prostřílet.

Nové singleplayerové úrovně se odehrávají v mapě zvané Bunkr, jejíž konec střeží unikátní boss. V multiplayeru váš čeká nová mapa příhodně nazvaná Fragenstein.

Co se týče staršího mapového obsahu, tak vylepšeny byly levely v Leningradu, kde na hráče nyní létající zeppeliny shazují zápalné bomby a další zombíkovské vojáky.

Do střelné výbavy pak přibyly dva nové raketomety a také moderní verze řemdichu - okovaná koule. Nová stříbrná tarotová karta vám teď také přihraje i speciální brnění.

Hell and Damnation má vyjít i v konzolové verzi. Oproti původním předpokladům se ale opět trochu zpozdí. Měla vyjít už pozítří, ale přesunula se na 28. května

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama